Produkte

Të gjitha prodhimet tona nuk përmbajnë mish derri.

Në produktet tona, ne përdorim mish të freskët lope dhe pule, pa kimikate ose konservantë të tjerë. Ne i shesim produktet brenda 72 orëve, kështu që ne punojmë vetëm me mish të freskët lope dhe pule.

Produktet tona janë:

 • Parizier “Baloni”
 • Turist “Paparoni”
 • Lukanik “Hot paparoni”
 • Kremvice “Hotdogs”
 • Salcice “Sausages”
 • Buke mishi “Ham”
 • Martadel pulash “Chicken Breast”
 • Kremvice me djath “Hotdogs with cheese”
 • Salcice pulash “White meat sausage”
 • Suxhuk “Turkish sausage”
 • Mish i tymosur “Smoked meat”
 • Gjoks i tymosur “Smoked Breast”